Επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα ο Πελίστρι – Ο Μπιέλσα τον άφησε εκτός ενόψει ΗΠΑ
Ο Φακούντο Πελίστρι επιστρέφει νωρίτερα από την εθνική Ουρουγουάης, καθώς ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει για να μην ρισκάρει νέο τραυματισμό.
Ο Φακούντο Πελίστρι πήρε ήδη τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, αφού ο Μαρσέλο Μπιέλσα τον άφησε εκτός πλάνων για το φιλικό της Ουρουγουάης με τις ΗΠΑ.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε άδεια τόσο στον 23χρονο εξτρέμ όσο και σε άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στους συλλόγους τους.
Η απόφαση αυτή συνδέεται με τη φυσική κατάσταση του Πελίστρι, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και είχε μόλις λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ.
Οι «πράσινοι» είχαν ήδη στείλει στην ομοσπονδία της Ουρουγουάης τον αναλυτικό ιατρικό του φάκελο, ζητώντας να υπάρξει προσοχή ώστε να αποφευχθεί πιθανή υποτροπή.
Ο Πελίστρι δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι με το Μεξικό λόγω μυϊκής υπερφόρτωσης. Με δεδομένο πως το φιλικό με τις ΗΠΑ διεξάγεται τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Μπιέλσα προτίμησε να τον αποδεσμεύσει, επιτρέποντάς του να επιστρέψει στο Κορωπί ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία και την ένταξή του με ασφάλεια.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΗ επιστροφή του 23χρονου άσου είναι θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να τον έχει διαθέσιμο πλήρως μέσα στο επόμενο διάστημα, χωρίς να ρισκάρει σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η στάση του Παναθηναϊκού για Τολιόπουλο και τις... ελληνικές προτάσεις
- Εκτοξεύθηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού - Πού έφτασε
- Γάτας: «Η μεταγραφή που θέλει ο Παναθηναϊκός πριν τις 23 Ιουλίου»
- Νέο αινιγματικό μήνυμα Γιαννακόπουλου μέσω story
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πάλμερ-Μπράουν, η πρόταση και η στάση του παίκτη