Παναθηναϊκός: Το δύσκολο έργο Κοτσόλη με τα... 2 εκατ. ευρώ «κομμένους»
Η επαναδιαπραγμάτευση των συμβολαίων του Μαξ και του Βιλένα με στόχο τον Ιανουάριο είναι το μεγάλο στοίχημα για τον αθλητικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.
Οι πρόσφατες ανακατατάξεις στον Παναθηναϊκό δεν άλλαξαν την κατάσταση για τον Τόνι Βιλένα και τον Φίλιπ Μαξ, οι οποίοι παραμένουν εκτός των πλάνων του Ράφα Μπενίτεθ.
Από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε την ομάδα, ο Ισπανός προπονητής τους ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζονται, κάτι που συνεχίζει να ισχύει παρά τις αλλαγές στη δομή της ομάδας.
Πλέον, η τύχη των δύο αυτών παικτών περνά στα χέρια του Στέφανου Κοτσόλη, του νέου αθλητικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Ο Κοτσόλης γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και προγραμματίζει μία συζήτηση με τους παίκτες, ώστε να ακούσει τις σκέψεις τους και να βρουν από κοινού μία λύση.
Οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027 και οι ετήσιες αποδοχές τους ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, γεγονός που καθιστά τη λύση της συνεργασίας δύσκολη.
Ο Κοτσόλης, ωστόσο, προσπαθεί να προσεγγίσει το θέμα με συναινετική διάθεση, ώστε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και οι δύο παίκτες να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν, με στόχο την αποδέσμευσή τους το Ιανουάριο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο σέντερ που βλέπει ο Παναθηναϊκός - Στον "αέρα" δύο»
- Σάλος στη Λεωφόρο: Πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό - Το σχόλιο της Λαμπαδαρίου (vid)
- Μπενίτεθ: «Αυτό είπα στους παίκτες μας πριν τον αγώνα» και νέα... σπόντα στη συν. Τύπου
- Η σύζυγος του Χολμς διέγραψε το πρώτο story και επανήλθε με νέα ανάρτηση (pics)
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού