Καρπετόπουλος: «Συμφωνώ με τον Λουτσέσκου - Είναι περισσότερο ήττα ΠΑΟΚ» (vid)
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε το Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ 2-1 και στάθηκε στον ρόλο του Μπενίτεθ και την επιλογή Γέντβαϊ.
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ», ανέλυσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και στάθηκε τόσο στη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ, όσο και στο πώς «διαβάστηκε» το ματς από τις δύο πλευρές.
Όπως ανέφερε:
«Εγώ λέω, ήρθε ο Μπενίτεθ, να λέμε καλά πράγματα. Την περασμένη εβδομάδα έχασε στο Βόλο. Ο Μπενίτεθ μπορεί να τους ψήσει. Κακώς δεν παίζει τόσο καιρό ο Γεντβάι. Αυτός ο παίκτης είναι χρήσιμος, γιατί οι δύο προηγούμενοι δεν είναι. Ο Ιταλός και ο Κώτσιρας κάνουν ένα πρωτάθλημα πολύ μέτριο έως κακό.»
Για την εικόνα του αγώνα και το αποτέλεσμα σημείωσε:
«Συμφωνώ με τον Λουτσέσκου κατά βάση. Είναι περισσότερο ήττα του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός είχε τρία σέντερ φορ που του λείπανε. Του βγήκε αυτό το πράγμα, επειδή δεν είχε άλλον. Οι επιλογές ήταν υποχρεωτικές.»
Στη συνέχεια πρόσθεσε για την πλευρά των «ασπρόμαυρων»:
«Ο ΠΑΟΚ έχει πικρή ήττα. Φτάνει στις επτά νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο. Δύσκολα, θα φτάσει με τέτοιον αέρα στα επόμενα ντέρμπι. Ο Λουτσέσκου περίμενε άλλον… Παναθηναϊκό. Δεν περίμενε τον Γέντβαϊ δεξί μπακ, γι’ αυτό έβαλε τον Ζίβκοβιτς. Επικοινωνιακά ο Παναθηναϊκός έκανε καλό παιχνίδι. Δεν ήξερε κανείς ότι θα λείπει ο Κώτσιρας. Ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον μπελά του, από έναν τύπο στόπερ.»
Κλείνοντας, σχολίασε και τις καθοριστικές απώλειες:
«Ο ΠΑΟΚ έχασε και τον Κωνσταντέλια. Ο Τετέ σημαδεύει τα δοκάρια. Δεν είναι κακός, δεν βάζει γκολ. Η διαφορά του ΠΑΟΚ στο τέλος, είναι ο παίκτης που αντικαθιστά τον Κωνσταντέλια.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποια είναι η «ανταγωνιστική ομάδα» που αναφέρει ο Παναθηναϊκός, τι εννοεί
- Καβάλα – Παναθηναϊκός στις 16:00, η μέρα και το κανάλι του αγώνα
- «Ανακριβείς πληροφορίες - Τι ξεκαθαρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός»
- «Δυνατά για Βήχο-Τσάπρα ο Παναθηναϊκός, αποφασίζει ο Μπενίτεθ»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που ακύρωσε ο Μπενίτεθ