Η ατάκα του διαιτητή στον Πάντοβιτς για το πέναλτι στο Μάλμε - Παναθηναϊκός
Ο Πάντοβιτς υποστήριξε ότι κρατήθηκε μέσα στην περιοχή και συζήτησε με τον διαιτητή τη μη υπόδειξη πέναλτι στο Μάλμε–Παναθηναϊκός.
Στην εκπομπή Back 2 Μπακ έγινε αναφορά σε μία από τις πιο συζητημένες φάσεις της αναμέτρησης Μάλμε–Παναθηναϊκός.
Ο Πάντοβιτς, ο οποίος ζήτησε πέναλτι σε επαφή μέσα στην περιοχή, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο αντίπαλός του τον κράτησε με το χέρι, εμποδίζοντάς τον να κινηθεί προς την μπάλα.
Όπως μεταφέρθηκε, σε συνομιλία μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης εξήγησε ότι αισθάνθηκε ξεκάθαρο τράβηγμα.
Όταν ρώτησε τον διαιτητή γιατί δεν καταλόγισε πέναλτι, η απάντηση που έλαβε ήταν πως «έγινε προσπάθεια τραβήγματος και από τις δύο πλευρές», κάτι που – σύμφωνα με τον ρέφερι – δεν δικαιολογούσε καταλογισμό παράβασης.
Ο Πάντοβιτς επιμένει ότι, χωρίς την επαφή του αντιπάλου, θα είχε προλάβει να «τσιμπήσει» την μπάλα, κάτι που τόνιζε και μετά τη λήξη του ματς.
Το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου και στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς η φάση έχει δημιουργήσει αντιδράσεις και συζήτηση για τα όρια της ανοχής στις μονομαχίες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά το Λάρισα - Παναθηναϊκός 2-2
- ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Λάρισα - Παναθηναϊκός 2-2
- Αταμάν: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Αταμάν: Με ατάκα για Ρογκαβόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Πανιώνιος