Ρεπόρτερ Μάλμε: «Οι φίλαθλοι θέλουν να τελειώσει η σεζόν - Χάος στο σύλλογο!»
Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο ρεπόρτερ της Μάλμε, Μάρκους Λιεντμπέργιους για την αγωνιστική κατάσταση της Μάλμε και για τη συνέχεια της σεζόν.
Αναλυτικά στο SDNA:
«Η Μάλμε είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχει μείνει εκτός της πρώτης τριάδας του πρωταθλήματος και δεν θα παίξει στην Ευρώπη του χρόνου, αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο.
Αναζητά νέο προπονητή και νέο CEO, ενώ επικρατεί χάος και πολύ αρνητική ενέργεια γύρω από τον σύλλογο», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παρά τα προβλήματα, η Μάλμε παραμένει ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό. «Παίζει 4-2-3-1, πολύ επιθετικά, αλλά είναι δύσκολο να προβλέψουμε τη σύνθεση, καθώς πολλοί παίκτες βρίσκονται σε κακή φόρμα», εξηγεί ο Λιεντμπέργκιους.
Όσον αφορά τις μονάδες που ξεχωρίζουν, ο Σουηδός δημοσιογράφος τονίζει:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google«Ο Τάχα Άλι (φωτ.) είναι ο καλύτερος παίκτης, αλλά μπορεί να λείψει λόγω τραυματισμού. Είναι κρίμα, γιατί μόλις είχε κληθεί για πρώτη φορά στην εθνική Σουηδίας. Ο Σιάντ Χακσαμπάνοβιτς, φυσικά, είναι επίσης κορυφαίος ποδοσφαιριστής»
Τέλος, σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ο Λιεντμπέργιους σημειώνει:
«Υπό κανονικές συνθήκες, η ατμόσφαιρα στην “Malmö Arena” είναι εκπληκτική. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι πάντα,…ηλεκτρισμένα.
Όμως, η απογοήτευση του κόσμου είναι εμφανής. Πολλοί φίλαθλοι θέλουν απλώς να τελειώσει η σεζόν, καθώς επικρατεί χάος στον σύλλογο»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μπορεί να σκάσει όνομα έκπληξη για αριστερός μπακ στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό μοντέλο συνδρομής στην πλατφόρμα Αλαφούζου
- Παναθηναϊκός: Ο φορ της Μπολόνια και η περίπτωση από την Τσέλσι
- «Ετοιμάζει πρόταση για Πούλγκαρ ο Παναθηναϊκός - Η ρήτρα αποδέσμευσης»
- «Τι πρέπει να γίνει για να ανοίξει ο δρόμος για Μπατίστ στον Παναθηναϊκό» (vid)