Παναθηναϊκός: Κλήθηκε στη Σλοβενία ο Άνταμ Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν κλήθηκε για μία ακόμα φορά στην εθνική Σλοβενίας για τα επερχόμενα παιχνίδια της ομάδας του με Κόσοβο και Σουηδία.
Ο Άνταμ Τσέριν είναι ένας από τους σταθερούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της εθνικής Σλοβενίας και για μία ακόμη φορά ο προπονητής της χώρας του, αποφάσισε να τον καλέσει στην αποστολή της ομάδας.
Συγκεκριμένα η Σλοβενία θ’ αγωνιστεί κόντρα στο Κόσοβο εντός (15/11) και τη Σουηδία εκτός (18/11) με τον μέσο του Παναθηναϊκού να είναι διαθέσιμος για τα συγκεκριμένα παιχνίδια σε περίπτωση που ο Ματίας Κεκ αποφασίσει να χρειαστεί τη βοήθειά του.
Τέλος, να αναφέρουμε πως ο 26χρονος μέσος έχει ήδη φορέσει 46 φορές την φανέλα της εθνικής Σλοβενίας έχοντας σκοράρει και έξι τέρματα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπατίστ, η αλήθεια για Ξανθόπουλο - «Κλείδωσαν» τρεις συνεργάτες
- Αρέσει ο Τρέι Λάιλς στον Παναθηναϊκό, η προτεραιότητα του παίκτη
- «Θα βρει ένα βαρβάτο γκαρντ με size ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένουμε στο "5"» (vid)
- Στον «αέρα» το «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Κίνας, τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ανέβασε πολύ την προσφορά για Γένσεν και περιμένει τελική απάντηση τις επόμενες ώρες