Παναθηναϊκός: Κλήθηκε στη Σλοβενία ο Άνταμ Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν κλήθηκε για μία ακόμα φορά στην εθνική Σλοβενίας για τα επερχόμενα παιχνίδια της ομάδας του με Κόσοβο και Σουηδία.
Ο Άνταμ Τσέριν είναι ένας από τους σταθερούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της εθνικής Σλοβενίας και για μία ακόμη φορά ο προπονητής της χώρας του, αποφάσισε να τον καλέσει στην αποστολή της ομάδας.
Συγκεκριμένα η Σλοβενία θ’ αγωνιστεί κόντρα στο Κόσοβο εντός (15/11) και τη Σουηδία εκτός (18/11) με τον μέσο του Παναθηναϊκού να είναι διαθέσιμος για τα συγκεκριμένα παιχνίδια σε περίπτωση που ο Ματίας Κεκ αποφασίσει να χρειαστεί τη βοήθειά του.
Τέλος, να αναφέρουμε πως ο 26χρονος μέσος έχει ήδη φορέσει 46 φορές την φανέλα της εθνικής Σλοβενίας έχοντας σκοράρει και έξι τέρματα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Το κανάλι που θα δείξει τη ρεβάνς Μπέτις-Παναθηναϊκός, η ώρα του αγώνα
- Επίσημη η μεταγραφή του Σιλβέν Φρανσίσκο (pic)
- Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε τη δήλωση-καρφί του Αταμάν! (pic)
- Ραπτόπουλος για Παναθηναϊκό: «Οι πιθανότητες πρόκρισης υπέρ της Μπέτις» (vid)
- Ηλικιωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού δεν άντεξε να δει το πέναλτι του Ταμπόρδα (vid)