Βαρούχας: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Βόλος – Παναθηναϊκός 1-0
Ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε όλες τις φάσεις του αγώνα του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό, υποστηρίζοντας πως οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν ορθές.
Ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, τοποθετήθηκε στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή για τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός (1-0), δίνοντας σαφή απάντηση για κάθε φάση που συζητήθηκε έντονα. Ο έμπειρος αναλυτής υπογράμμισε ότι η διαιτησία του ματς ήταν “πάρα πολύ καλή”, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε παράβαση που να αλλοίωσε το αποτέλεσμα.
Αναφερόμενος αρχικά στη φάση με τον τερματοφύλακα του Βόλου, ο Παναγιώτης Βαρούχας σημείωσε πως «ο τερματοφύλακας του Βόλου ακουμπάει τον επιθετικό, δεν υπάρχει παράβαση. Η ενέργεια του Σιαμπάνη ήταν σωστή προς τη μπάλα». Στη συνέχεια σχολίασε και τη φάση που οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι για χέρι, εξηγώντας ότι «τα χέρια είναι μαζεμένα, η μπάλα πηγαίνει στο στήθος».
Ο καθηγητής στάθηκε επίσης στο γκολ που ακυρώθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού, διευκρινίζοντας πως «ο Τζούρισιτς βρίσκεται ολοφάνερα σε θέση οφσάιντ», ενώ επεσήμανε ότι σε άλλη στιγμή του παιχνιδιού, «πτώση από παίκτη του Βόλου στο έδαφος, δεν υπάρχει κάποια παράβαση, σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι».
Για τη φάση όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι, τόνισε ότι «θα το έλεγχε το VAR, αν υπήρχε οφσάιντ. Δεν υπάρχει παράβαση για χέρι, η μπάλα πηγαίνει στην πλάτη», ενώ για τη διεκδίκηση των παικτών του Παναθηναϊκού μέσα στην περιοχή, ξεκαθάρισε πως «ένα πέναλτι που ζήτησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Τζούρισιτς πέφτει μόνος του».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Η φάση που έδειξε ο ΠΑΟΚ στον διαιτητή, στο ημίχρονο του ντέρμπι»
- Βασιλόπουλος: «Ντροπή για το ποδόσφαιρο η φάση του Σιώπη με τον Κωνσταντέλια»
- Παναθηναϊκός: Εσωτερικές «μεταγραφές» μετά τη διακοπή!
- Η μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τσάβι και η επιλογή Μπενίτεθ!
- Η ατάκα του Μπενίτεθ στο Κορωπί για Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ: «Δεν είναι αυτοί πιο έξυπνοι από εμάς»