Καμπετσής: «Είχα θέματα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Μου έβαψαν το σπίτι» (vid)
Ο Αργύρης Καμπετσής εξιστόρησε όσα συνέβησαν κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Οι «συγκρούσεις» με τον κόσμο της ομάδας λόγω του ερυθρόλευκου παρελθόντος.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Επειδή ήμουν 10 χρόνια στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό είχα θέματα με τον κόσμο της ομάδας. Επειδή είμαι γέννημα θρέμμα Αθήνα, είχα προβλήματα εκεί στο σπίτι. Είχα βαψίματα στο σπίτι. Είχα τέτοιες ιστορίες.
Είχαν έρθει στο σπίτι μου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και μετά από ήττα και όταν είχα πάρει τη μεταγραφή. Όσα χρόνια ήμουν στον Παναθηναϊκό, είχαν έρθει 4-5 φορές κι ας μην έπαιζα. Δε σημαίνει ότι είχα κάνει κάτι.
Μεσολάβησε ένας χρόνος δανεισμού στη Βίλεμ, Α’ Ολλανδίας. Φεύγω την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Μετάνιωσα που πήρα την απόφαση να φύγω για την Ολλανδία.
Δεν μου είχε πει κανείς από τον Παναθηναϊκό ότι δεν θα παίξω, ή να βρω ομάδα ή οτιδήποτε. Ήταν μετά την καλή σεζόν που είχα κάνει με τον Λάσλο Μπόλονι. Αποφάσισα για κάτι καλύτερο να πάω στο εξωτερικό, αλλά εν τέλει δεν ήταν καλύτερα»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πρόταση της Πάρμα σε Καλάμπρια - Η απάντηση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Στο... φουλ για μεταγραφή - Τα ονόματα και οι πιθανότητες για τη βόμβα
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για 2+1 στο φινάλε!
- Παναθηναϊκός κατά Μπαρτζώκα για όσα είπε στο Ντουμπάι!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ