Παναθηναϊκός: Οι δύο που δεν έπεισαν τον Μπενίτεθ
Παρά τη νίκη και τις θετικές εμφανίσεις αρκετών παικτών, οι δύο μεσοεπιθετικοί του Παναθηναϊκού δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.
Η νίκη του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο συνοδεύτηκε από χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν, αλλά και ορισμένους να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες.
Οι νεαροί Φίκαϊ και Μπρέγκου άφησαν υποσχέσεις, ο Ζέκα πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του, ενώ ο Τσιριβέγια επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τον ηγετικό του ρόλο στη μεσαία γραμμή. Θετικές εντυπώσεις άφησαν επίσης οι Πάντοβιτς, Μλαντένοβιτς, Γέντβαϊ, Πάλμερ-Μπράουν και Λαφόν, δείχνοντας πως μπορούν να προσφέρουν λύσεις στη συνέχεια της σεζόν.
Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε λόγους να χαμογελά για όλους. Οι Ταμπόρδα και Μαντσίνι, που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, δεν κατάφεραν να δείξουν κάτι ουσιαστικό, μένοντας μακριά από τον ρυθμό της ομάδας. Ο Μπενίτεθ φάνηκε να αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να στηρίξουν το πλάνο του στο μέλλον, αλλά και άλλοι που θα χρειαστούν μεγαλύτερη προσπάθεια για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.
Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό επιτεύχθηκε. Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη, ο προπονητής είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να ξεκουράσει βασικά στελέχη, ενώ από σήμερα στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς με τον Βόλο, όπου αναμένονται πιο σαφή δείγματα της ομάδας που «χτίζει» ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα θέλει η Ναντ για Λαφόν!
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση-ματ του Αταμάν με Φενέρ που λίγοι αντιλήφθηκαν
- Παναθηναϊκός: Πρωτόγνωρη εξέλιξη με Σφιντέρσκι
- «Παίκτες θα βρεθούν προ εκπλήξεων στον Παναθηναϊκό - Μεταγραφές σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία»
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τέσσερις που εξετάζει ο Μπενίτεθ για το κέντρο