Τζούρισιτς: «Χρειαζόμαστε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων»
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη δυσκολία των συνεχόμενων αγώνων και στη νέα εποχή υπό τον Ράφα Μπενίτεθ, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα και ψυχολογία.
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της νίκης αλλά και τη δυσκολία των συνθηκών που βιώνει η ομάδα αυτό το διάστημα.
Ο Σέρβος άσος στάθηκε ιδιαίτερα στις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και στην προσαρμογή στο νέο προπονητικό καθεστώς.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις πολλά ματς συνεχόμενες μέρες και από τη στιγμή που έχουμε και νέο προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής μέσος, δείχνοντας πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά της.
Παρά τις δυσκολίες, ο Τζούρισιτς έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα: «Είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη και πλέον χρειαζόμαστε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων προκειμένου να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να βελτιώσουμε την ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)