Αστέρας Τρίπολης: Με τρεις απουσίες η αποστολή για Παναθηναϊκό
Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή με τον Κρις Κόλμαν να μην υπολογίζει σε τρεις παίκτες του.
Με απουσίες θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τον Κρις Κόλμαν ν’ ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα για τους κιτρινομπλέ δε θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση οι Τσιντώτας, Σιλά και Καστάνιο που αντιμετωπίζουν ξεχωριστά προβλήματα ο καθένας.
Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Αρχοντακάκης, Αγγελίδης, Ιβάνωφ, Σίπτιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Πομόνης, Φερνάντεθ, Γιαμπλόνσκι, Τσανδάρης, Έντερ, Τσίκο, Μούμο, Αλμυράς, Μπαρτόλο, Μεντιέτα, Τζιοακίνι, Κετού, Εμμανουλίδης, Μακέντα, Χαραλαμπόγλου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα