Conference League: Πρώην άσος του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία με τη Λίνκολν
Η Λίνκολν κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στη League Phase του Conference League γράφοντας ιστορία, καθώς ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία της στο συγκεκριμένο θεσμό.
Τη σεζόν 2021/22, η Λίνκολν είχε γράψει ιστορία ως η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που πέρασε σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για να έρθει η φετινή σεζόν και να γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στο ποδόσφαιρο του Γιβλαρτάρ.
Συγκεκριμένα οι Ρεντ Ιμπς έγιναν οι πρώτοι που παίρνουν και νίκη, καθώς σόκαραν τη Λεχ Πόζναν και έκαναν σεφτέ στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA.
Μάλιστα μέσα στους παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη Λίνκολν βρίσκεται και ο Νάνο, ο οποίος πέρασε από τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν κατακτώντας μάλιστα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος.
This team is special 💫 #LRIFC | #UECL pic.twitter.com/rCTwebT9iI
— Lincoln Red Imps FC (@LincolnRedImps) October 24, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αταμάν στη Βαλένθια - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
- Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται... διερεύνηση - Κάτι τους είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Τζέιλεν Χορντ - Το ποσό του buy-out»
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)