Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έβαλε στην τροπαιοθήκη της το μενού από την Αθήνα

Μετά το ιστορικό «διπλό» επί του Παναθηναϊκού, η ολλανδική ομάδα κράτησε ως ενθύμιο το μενού του γεύματος πριν τον αγώνα και προκάλεσε… καζούρα στα social media.

«Στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού ο Μίλαν Σμιτ της Γκόου Αχέντ Ιγκλς»

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς φαίνεται πως βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να θυμάται τη μεγάλη της νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Η ομάδα από το Ντεβέντερ, που είχε φύγει θριαμβεύτρια με ανατροπή απέναντι στο «τριφύλλι», αποφάσισε να τοποθετήσει στην τροπαιοθήκη της κάτι πολύ διαφορετικό: το μενού που της είχε προσφέρει η ελληνική ομάδα στο καθιερωμένο επίσημο γεύμα πριν το παιχνίδι.

Μαζί με το μενού, οι Ολλανδοί κράτησαν και ένα σουβέρ με την ημερομηνία του αγώνα, δημιουργώντας έτσι ένα «τρόπαιο» που σίγουρα δεν συναντά κανείς συχνά.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο Άγγλος δημοσιογράφος του The Athletic, Τζέικομπ Τάνσγουελ, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Γκόου Αχέντ Ιγκλς για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα και δημοσίευσε στα social media φωτογραφία με το ασυνήθιστο έκθεμα.

«Είμαι μεγάλος φαν για το ότι η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έβαλαν το μενού φαγητού που πήρε από τον Παναθηναϊκό στην τροπαιοθήκη της», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάνσγουελ, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στα σχόλια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr