Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο θα έχει απόψε με τη Φέγενορντ
Δυναμική παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Ντε Κάιπ», σε ένα παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας που η UEFA παρακολουθεί στενά.
Η «πράσινη» εξέδρα θα δώσει βροντερό παρών στο Ρότερνταμ, καθώς περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να στηρίξουν την ομάδα του Χρήστου Κόντη απέναντι στη Φέγενορντ.
Το ματς έχει χαρακτηριστεί από την UEFA ως «υψηλής επικινδυνότητας», ωστόσο το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων δεν δείχνει να επηρεάζεται.
Οι οπαδοί του «Τριφυλλιού» ταξιδεύουν από κάθε γωνιά της Ευρώπης –και όχι μόνο από την Ελλάδα– προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της ομάδας σε μια δύσκολη ευρωπαϊκή βραδιά.
Η εξέδρα των φιλοξενουμένων στο εμβληματικό «Ντε Κάιπ» αναμένεται να είναι «πράσινη», μετατρέποντας την αναμέτρηση σε μια πραγματική γιορτή για τον σύλλογο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ράιτ για 2ος-3ος σέντερ του Παναθηναϊκού - Τα δεδομένα και ο... Οτούρου»
- «Η προϋπόθεση για Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό - Ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα είναι προπονητής»
- Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ήταν πενταδάτος ο Λεσόρ - Πότε θα είναι στο 100%
- Εκτός αποστολής; Και; Τι έκανε ο Ρογκαβόπουλος μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις
- Βίντεο ΤΡΕΛΑ! Το γκολ του Ταμπόρδα στη Μπέτις από την κερκίδα (vid)