Ώρα Μπενίτεθ: Τα δύο σενάρια για το πότε αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Τα δύο σενάρια για την άφιξή του και την πρώτη του παρουσία στο Κορωπί.

Λεπόρε: «Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ράφα Μπενίτεθ»

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι πλέον και τυπικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ωστόσο το μόνο που απομένει είναι η άφιξή του στην Αθήνα και η επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ. Ο 65χρονος Ισπανός υπέγραψε το πολυετές συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας του ταξιδιού του για τη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο επικρατέστερα σενάρια για το πότε θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα και θα αναλάβει τα καθήκοντά του στο Κορωπί.

Το πρώτο σενάριο θέλει τον Μπενίτεθ να καταφθάνει στην Αθήνα την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ, για να παρακολουθήσει από κοντά τις εγκαταστάσεις και να γνωρίσει το επιτελείο του συλλόγου. Σε αυτή την περίπτωση, η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο, με το κλίμα να θυμίζει μεγάλη ευρωπαϊκή μεταγραφή.

Το δεύτερο σενάριο, που επίσης παραμένει ανοιχτό, προβλέπει ότι ο Ισπανός προπονητής θα ταξιδέψει στη χώρα μας τη Δευτέρα, αμέσως μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Τότε θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες στο Κορωπί, ξεκινώντας ουσιαστικά τη νέα εποχή του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, η έλευση του Ράφα Μπενίτεθ στην Αθήνα θεωρείται θέμα λίγων ημερών, με το «τριφύλλι» να εισέρχεται σε μια φάση ενθουσιασμού και προσδοκιών για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr