Παναθηναϊκός: Φαβορί ξένος τεχνικός διευθυντής από την Ιβηρική!
Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις δείχνουν τη νέα φιλοσοφία που χτίζεται στον Παναθηναϊκό, με τον νέο προπονητή και τον υπό διορισμό τεχνικό διευθυντή να καθορίζουν τον σχεδιασμό του Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την εκπομπή Magic Euroleague, στον Παναθηναϊκό έχει ήδη ξεκινήσει η επόμενη μέρα με σαφείς ενδείξεις για το πώς θα κινηθεί ο σύλλογος στο άμεσο μέλλον.
Οι μεταγραφές του Τεττέη και του Παντελίδη, ανεξάρτητα από το οικονομικό τους σκέλος ή το αν θα μπορούσαν να είχαν γίνει το καλοκαίρι, αποτυπώνουν τη νέα φιλοσοφία αποφάσεων που εφαρμόζεται.
Αυτές οι κινήσεις αποτελούν ένα προοίμιο των χειμερινών εξελίξεων, καθώς όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε φάση ολοκλήρωσης των επαφών με νέους τεχνικούς διευθυντές.
Το προβάδισμα το έχει ένας ξένος υποψήφιος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έρχεται από την Ιβηρική χερσόνησο, κάτι που συμβαδίζει και με τη φιλοσοφία του Ράφα Μπενίτεθ.
Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς ο νέος τεχνικός διευθυντής αναμένεται να έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή, συμβάλλοντας στον συνολικό σχεδιασμό τόσο για τον Ιανουάριο όσο και για τη μελλοντική στελέχωση. Οι «πράσινοι» θέλουν έναν άνθρωπο με γνώση της ευρωπαϊκής αγοράς, οργανωτική ικανότητα και κοινή λογική προσέγγιση με τον Μπενίτεθ.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»