Σαμπράκος: «Ο Αλαφούζος προσέγγισε τον Μυστακίδη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός» (vid)
Ο Βασίλης Σαμπράκος προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη αναφορικά με τον Τέλη Μυστακίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
«Δεν προκύπτει από κάπου πως μεθοδεύεται κάποια πίεση προς την ομάδα του ΠΑΟΚ για να το καρπωθεί με κάποιον τρόπο μέσα στη στρατηγική του ο Τέλης Μυστακίδης.
Πριν από λίγο καιρό, κοντά στα δύο χρόνια, ο Τέλης Μυστακίδης άκουσε από τον Γιάννη Αλαφούζο ότι του προσφέρεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δε γνωρίζω, αν μίλησαν για κάποιο αντίτιμο.
Ο Μυστακίδης τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει να επενδύσει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, πλην του ΠΑΟΚ.
Η προσέγγιση επανήλθε μετέπειτα, όμως, ο Μυστακίδης δεν άλλαξε στάση λέγοντας πως δεν θέλει να πάρει άλλη ομάδα, της οποίας δεν είναι οπαδός.
Γράφεται – το οποίο δεν είναι αλήθεια – πως ο Μυστακίδης είναι κοντά στην αγορά του ΣΚΑΪ. Από όσο γνωρίζω, κάτι τέτοιο δεν ισχύει»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ούτε συμφωνία, ούτε ναυάγιο: Αυτά ισχύουν τώρα με Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν
- Η ατάκα του Λεσόρ για την άφιξη Γιαμπουσέλε στην Αθήνα
- Αλαφούζος: Η ατάκα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ρίξει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός»
- Σκληρή προειδοποίηση την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό!