Γερεμέγεφ: Ο «κρυφός άσος» του Παναθηναϊκού που ζητά δικαίωση
Το «κόλλησε» ξανά το γκολάκι του ο Άλεξ Γερεμέγεφ κόντρα στον Ατρόμητο, με το τέρμα όμως να ακυρώνεται λανθασμένα για φάουλ του Ίνγκανσον.
Ο Σουηδός αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση πως είναι μετρ στο να περνά αλλαγή και να πιέζει τους στόπερ, αποτελώντας μόνιμη απειλή μέσα στο «κουτί».
Το μεγάλο του προσόν; Είναι πάντα έτοιμος. Έρχεται από τον πάγκο και μπαίνει στο παιχνίδι ζεστός, χωρίς να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Αυτή η ικανότητα είναι χρυσάφι για έναν προπονητή που θέλει να διαχειρίζεται σωστά το rotation.
Σε ένα ρόστερ που αναζητά διαρκώς νέα «όπλα», ο Γερεμέγεφ δείχνει πως μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις. Θυμίζει περιπτώσεις όπως του Κώτσιρα, που από υπό διωγμόν βρέθηκε βασικός και καθοριστικός.
Παρά τα λίγα λεπτά συμμετοχής, αρκετοί θεωρούν τον Σουηδό πιο αποδοτικό ακόμα κι από τον Κάρολ Σφιντέρσκι, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πόσο ντόρο είχε προκαλέσει πέρσι, όταν σκόραρε καθοριστικά και παρ’ όλα αυτά έμενε στον πάγκο.
Ο Γερεμέγεφ μπορεί να μπει στο 75’ και να συνδεθεί αμέσως με την εστία. Τέτοιοι παίκτες δίνουν ευελιξία και αυτοπεποίθηση στο σύνολο. Για να δούμε, λοιπόν, αν ο Σκανδιναβός καταφέρει φέτος να «προβιβαστεί» και επισήμως στην ιεραρχία της επίθεσης, αν και ο χρόνος πιέζει, καθώς το συμβόλαιό του λήξει τέλη του τρέχοντος έτους!
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»