Φυλακούρης: «Ο κ. Αλαφούζος κάνει ό,τι μπορεί, δίνει χρήματα - Γιατί να μείνει ο Κόντης»
Ο παλαίμαχος άσος και γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, Τότης Φυλακούρης, μίλησε για την ανάγκη να στηριχθεί ο Χρήστος Κόντης.
Ο Τότης Φυλακούρης, ένας από τους ζωντανούς θρύλους του Παναθηναϊκού, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου, αλλά και για τη συνολική εικόνα του «τριφυλλιού».
«Βλέπω ότι οι γυναικείες ομάδες θα κυριεύσουν το αντρικό ποδόσφαιρο σε 4-5 χρόνια. Αυτό θα γαληνεύσει όχι μόνο την ψυχή μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό, αλλά και όλους τους φιλάθλους, καθώς στο γυναικείο ποδόσφαιρο υπάρχει άλλος χαρακτήρας απ’ ό,τι στο αντρικό», δήλωσε ο Φυλακούρης, εκφράζοντας την πίστη του στο μέλλον του τμήματος.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε για την ανδρική ομάδα: «Ακόμη δεν έχουν προσανατολιστεί οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Έγιναν πολλές αλλαγές με τις μεταγραφές. Ο κύριος Αλαφούζος κάνει ότι μπορεί. Δίνει χρήματα. Από εκεί και πέρα πρέπει και εμείς σαν παλιοί ποδοσφαιριστές να ενισχύσουμε λίγο τον Παναθηναϊκό. Σκοπός μας είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος. Χρειάζεται υπομονή και όχι να απομακρυνθούμε από την ομάδα. Ο κύριος Κόντης μακάρι να μείνει στον Παναθηναϊκό γιατί είναι Έλληνας. Ή αν πάρει άλλον προπονητή η ομάδα να παραμείνει και εκείνος ως βοηθός».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει τον Ταβερνιέ στον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ»
- «Καυτό» όνομα ο Άρμονι Μπρουκς – «Στο κάδρο και ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός, Αντίνο: Το σημείο που καθυστερεί τις υπογραφές - Πιθανό έξτρα κέρδος 1-1,5 εκατ.
- Παναθηναϊκός: Τα «αόρατα εκατομμύρια» στην υπόθεση Αντίνο
- Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού «ψηλώνει» και παίρνει πιο καθαρή μορφή!