Κόντης: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1-2
Δείτε τι δήλωσε ο Χρήστος Κόντης μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Κόντης μετά το Παναθηναϊκός-Γκόου Αχέντ Ιγκλς:
«Σίγουρα μας αφήνει πικρή γεύση ένα ματς που το ελέγξαμε από την αρχή. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ελέγχαμε το ρυθμό, παίρναμε δεύτερες μπάλες, δεν δεχθήκαμε επικίνδυνες καταστάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο προηγηθήκαμε, ελέγχαμε το ματς αλλά σε δύο αδράνειες δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ και λέω δυστυχώς γιατί έγιναν λάθη και δε γίνεται να μετράμε τις φάσεις που χάνουμε. Το θέμα είναι ότι χάσαμε με 2-1 και είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα.
Νομίζω τα γκολ μπήκαν, το ένα έγινε από γρήγορο φάουλ που δεν είχαμε συγκέντρωση και το δεύτερο έχει χαθεί για κάποια δευτερόλεπτα η άμυνα και το πληρώσαμε. Σίγουρα περιμέναμε ένα διαφορετικό ματς αλλά περιμέναμε να παίξουν πίσω κι εκεί τα παιδιά προσπάθησαν να βγάλουν συνδυαστικά πράγματα, να δημιουργήσουν όσο δύσκολο κι αν είναι. Κάναμε φάσεις αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι στα σουτ και προσπαθήσαμε πολύ να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Είναι άδικο για τα παιδιά, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, το αποτέλεσμα είναι άδικο. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια γιατί έχουμε και το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα