Κατσαρός: «Ο Κόντης έχει πάρει κάτι από τη φιλοσοφία του Γιοβάνοβιτς»
Ο Παναθηναϊκός έδειξε διαφορετικό πρόσωπο στο Αγρίνιο, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό με 2-1, με τον Αντώνη Κατσαρό να σχολιάζει τα νέα δεδομένα και την αλλαγή που έφερε ο Χρήστος Κόντης.
Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα πω ότι αφού άλλαξε προπονητή ο Παναθηναϊκός, ενεργοποιήθηκαν παίκτες που δεν περιμέναμε να αποδώσουν έτσι. Εμφανίστηκε ο Γερεμέγεφ που δεν ξέραμε αν υπάρχει στο ρόστερ και έδωσε την πρώτη νίκη.
Ο Τετέ κάνει το καλύτερό του παιχνίδι, είχε να σκοράρει με τη Φιορεντίνα στο Conference League. Σήμερα ήταν ο πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής. Ο Σάντσες βγάζει μια μπαλιά συστημένη.
Ο Κόντης έχει πάρει κάτι από τη φιλοσοφία του Γιοβάνοβιτς. Δεν πανικοβάλλονται οι ποδοσφαιριστές και έχουν υπομονή. Δεν πήραν από κάτω τον Παναθηναϊκό οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Είναι μια σημαντική νίκη. Με τον Ατρόμητο είναι ακόμα πιο σημαντικό παιχνίδι σε άδειο γήπεδο από εκείνο κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς».
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»