Παναθηναϊκός: «Η Μαρία Αγγελικούση μεγάλωσε σε βαθιά ολυμπιακή οικογένεια»
Σενάρια εμπλοκής της Μαρίας Αγγελικούση στον Παναθηναϊκό φέρνουν στο προσκήνιο ιστορίες από το παρελθόν και την ολυμπιακή οικογένεια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του newmoney.gr, η Μαρία Αγγελικούση βρέθηκε στο προσκήνιο της επικαιρότητας για δύο λόγους, με τον έναν να αφορά άμεσα τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το ίδιο ρεπορτάζ του newmoney.gr αποκαλύπτει και μια ενδιαφέρουσα προσωπική μαρτυρία παραδοσιακού Έλληνα πλοιοκτήτη, ο οποίος ήταν στενός φίλος του αείμνηστου Γιάννη Αγγελικούση, πατέρα της Μαρίας.
Όπως ανέφερε: «Με τον αείμνηστο Ιωάννη Αγγελικούση πηγαίναμε ακόμη και σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Θυμάμαι τον αγώνα με τη Σέλτικ το 1974 που ήρθαμε μάλιστα ισόπαλοι. Πήγαμε παρέα.
Αποχωρώντας για να πάρουμε το τρένο να επιστρέψουμε στο Λονδίνο γιατί την άλλη ημέρα είχαμε δουλειά στα γραφεία των εταιρειών μας, μας άκουσαν φίλαθλοι των Σκωτσέζων να μιλάμε ελληνικά και μας στρίμωξαν σε ένα στενό. Ακούσαμε τα σχολιανά μας, αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί»
Συνεχίζοντας, ο ίδιος πρόσθεσε: «Η Μαρία μεγάλωσε σε βαθιά ολυμπιακή οικογένεια. Τώρα αν στην πορεία άλλαξε κάτι δεν το ξέρω…»
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι όταν τίθεται το ερώτημα σε στελέχη του Ομίλου Αγγελικούση για το ενδεχόμενο αυτό, η απάντηση συνοδεύεται απλώς από ένα χαμόγελο, χωρίς περαιτέρω σχόλια.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League