Παναθηναϊκός - Αλγόριθμος: Στο… μηδέν οι ελπίδες τίτλου μετά το ντέρμπι
Μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα έπεσαν χαμηλά, σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα.
Το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, με το 1-1 να αφήνει ανοικτό το πρωτάθλημα αλλά να διαφοροποιεί τα ποσοστά των βασικών διεκδικητών.
Με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν, ο Ολυμπιακός παραμένει με διαφορά το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας ποσοστό 72,8%. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 13,7% και η ΑΕΚ με 12,3%.
Ο Παναθηναϊκός, μετά και το αποτέλεσμα απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, συγκεντρώνει μόλις 0,9% πιθανότητες, ενώ ο Άρης περιορίζεται στο 0,4%.
Η εικόνα αυτή δείχνει ότι οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να κάνουν μια μεγάλη αντεπίθεση στη συνέχεια για να μείνουν στη διεκδίκηση, καθώς τα μαθηματικά περιθώρια είναι πλέον πολύ στενά. Οι απώλειες βαθμών στα κρίσιμα παιχνίδια έχουν στοιχίσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέδειξε ξανά την ανάγκη για σταθερότητα και νίκες στα μεγάλα ματς.
🇬🇷 Olympiacos avoids the defeat at 🇬🇷 Panathinaikos in the final minutes!
🏆 To win 🇬🇷 Super League:
73% 🇬🇷 Olympiacos
14% 🇬🇷 PAOK
12% 🇬🇷 AEK
1% 🇬🇷 Panathinaikos
… pic.twitter.com/pjCBFar1za— Football Meets Data (@fmeetsdata) September 21, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Πείτε ό,τι θέλετε - Θα βάλω το ευρωπαϊκό στο τραπεζάκι»
- Καρπετόπουλος: «Στα δύο ματς είτε θα υπάρξει ξανά έρωτας με τον Μπενίτεθ ή απίστευτη γκρίνια» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτός ο παίκτης είναι "είδηση" για τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»
- Αλλάζουν οι ισορροπίες: Χάνει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντέλιας