Πανούτσος: Το σχόλιο για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1
Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και την επίμαχη φάση.
Ο Αντώνης Πανούτσος, μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», τοποθετήθηκε για τη φάση με τον Ντάβιντε Καλάμπρια στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αλλά και για την εικόνα του ντέρμπι που ολοκληρώθηκε 1-1 στη Λεωφόρο.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος τόνισε: «Λήψη για μεγάλο συμπέρασμα δεν μπορούμε να βγάλουμε όσον αφορά τη φάση του Καλάμπρια. Δεν ξέρουμε αν ο διαιτητής είπε αν έπρεπε να πάει η μπάλα πιο πίσω, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό η μπάλα έχει κάνει μετά την επαφή μια ολόκληρη περιστροφή, όμως δεν ξέρουμε αν και τι έχει προηγηθεί οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Δεν υπάρχει λήψη όμως εμείς κάνουμε ερμηνείες χωρίς καθαρή άποψη. Ο διαιτητής έχει ξαναέρθει δύο φορές στην Ελλάδα, δεν υπήρχαν παράπονα και γενικότερα είναι καλός».
Στη συνέχεια πρόσθεσε για το γενικότερο πλαίσιο του αγώνα: «Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι και ο κόσμος του να φύγει χαμογελώντας. Ο Ολυμπιακός δεν είχε τους οπαδούς του στο γήπεδο. Τους είχε στην τηλεόραση αλλά είναι διαφορετικό πράγμα να απευθύνεσαι στον κόσμο που είναι μέσα στο γήπεδο και εκτός αυτού. Ο Ολυμπιακός πάντως πήρε πετυχημένο αποτέλεσμα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
- Γιαννακόπουλος: «Περιμένω και απαιτώ από την αστυνομία μία τεράστια συγγνώμη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-βόμβα από Ολλανδία για Στέφαν Ντε Φράι
- «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την πρότασή του για Μοντέρο - Φαβορί ο Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Νέστρουπ