Προπονητής Παναθηναϊκού: Με αυτόν πιθανότατα κόντρα στην Athens Kallithea

Ο Δημήτρης Κοροπούλης θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Παναθηναϊκό – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στον εντός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea.

Προπονητής Παναθηναϊκού: Με αυτόν πιθανότατα κόντρα στην Athens Kallithea

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο προπονητής της K19, Δημήτρης Κοροπούλης ανέλαβε την προπόνηση του Παναθηναϊκού κι αυτός θα είναι πιθανότατα και ο «εκλεκτός» των πρασίνων για το παιχνίδι με την Athens Kallithea στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Τη στιγμή που δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις με τον Χρήστο Κόντη, ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου θα είναι εκείνος που θα σηκώσει το «βάρος» του πάγκου του Τριφυλλιού στην επικείμενη αναμέτρηση.

Φυσικά, όλα παραμένουν ανοιχτά και για το ντέρμπι της Κυριακής (21/9) με τον Ολυμπιακό.

Όπως διαβάσατε, ο Κοροπούλης έχει κοουτσάρει πέντε φορές σε επίπεδο ανδρών με τους «κυανέρυθρους» και έχει φέρει 2 νίκες και 3 ήττες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr