Δείπνο της NBL στον Παναθηναϊκό – Συγκίνηση με λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου

Η αποστολή των «πράσινων» γευμάτισε μετά την πρώτη προπόνηση στην Αυστραλία, με τη Λίγκα να τους καλωσορίζει επίσημα και τον Τζος Γκίντι να μιλά με κολακευτικά λόγια.

Δείπνο της NBL στον Παναθηναϊκό – Συγκίνηση με λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου

Η παρουσία του Παναθηναϊκού AKTOR στην Αυστραλία ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά το πολύωρο ταξίδι και την πρώτη προπόνηση στη Μελβούρνη, όπου συμμετείχαν και συμπληρωματικοί αθλητές μαζί με τον «Ταύρο» Τζος Γκίντι, η ομάδα είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή βραδιά φιλοξενίας.

Οι υπεύθυνοι της National Basketball League (NBL) παρέθεσαν επίσημο δείπνο στην «πράσινη» αποστολή, θέλοντας να εκφράσουν την εκτίμησή τους για τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό και για την απόφαση να διεξαχθεί στην Αυστραλία το 7ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο διευθυντής της Λίγκας, Νικόλα Μιλιβόγιεβιτς, υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε στην Αυστραλία ένα ιστορικό τουρνουά και έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο».

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η ομιλία του προέδρου του Παναθηναϊκού AKTOR, Βασίλη Παρθενόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο την NBL όσο και την Παρτιζάν, ενώ μοιράστηκε λόγια του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου. Θα είμαι ευτυχής αν βλέπω τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει κάθε φορά ένα σκαλί ακόμα παραπάνω». Παράλληλα, εξήρε την κα Δέσποινα Γιαννακοπούλου, τονίζοντας πως η παρουσία της εμπνέει σε κάθε ταξίδι της ομάδας στο εξωτερικό.

Η ατμόσφαιρα στη Μελβούρνη ήταν έντονα «πράσινη» και έδειξε ότι η σχέση του Παναθηναϊκού με την Αυστραλία χτίζεται σε ισχυρές βάσεις, τόσο αγωνιστικές όσο και εξωαγωνιστικές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr