Παναθηναϊκός: «Μεγάλη ένταση μεταξύ Τζαβέλλα και Κυργιάκου στο ημίχρονο» (vid)
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήρθε σε ρήξη με τον Σωτήρη Κυργιάκο στο ημίχρονο της αναμέτρησης Κηφισιά-Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ανέβηκαν οι… τόνοι μεταξύ της ομάδας της Κηφισιάς και του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο της επικείμενης αναμέτρησης στο Βόλο.
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «Τριφυλλιού», Γιώργος Τζαβέλλας «συγκρούστηκε» με τον τιμ μάνατζερ των – τυπικά – γηπεδούχων, Σωτήρη Κυργιάκο.
«Θέλω να μεταφέρω ένα περιστατικό. Υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κυργιάκο και τον Τζαβέλλα. Μπροστά ήταν και ο Μπασινάς, αλλά δεν συμμετείχε.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ Παναθηναϊκός κατάφερε να χάσει δύο βαθμούς από τον Βέρμπιτς και ενώ κέρδιζε μέχρι το 80′ να χάσει τους τρεις βαθμούς από την «πράσινη» Κηφισιά στο Βόλο», αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»