Μετά τον Πέρεθ ο Χουάνκαρ: «Κατέστρεψε ό,τι είχαμε χτίσει, μόνο και μόνο για να κερδίσει χρήματα»
Το αιχμηρό σχόλιο του Ισπανού αριστερού μπακ κάτω από την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον Πορτογάλο τεχνικό.
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (15/9) τη λύση της συνεργασίας του με τον Ρουί Βιτόρια, ύστερα από το αρνητικό ξεκίνημα στη Super League. Η ανάρτηση του συλλόγου στα social media συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια από φιλάθλους, αλλά και από πρώην παίκτη της ομάδας, τον Χουάνκαρ.
Ο Ισπανός αριστερός μπακ σχολίασε χαρακτηριστικά: “Ένας ένοχος, που κατέστρεψε τα πάντα που είχαμε χτίσει, μόνο και μόνο για να κερδίσει λεφτά”. Η δήλωσή του προκάλεσε αίσθηση, καθώς ήρθε λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον Πορτογάλο τεχνικό.
Η τοποθέτηση του Χουάνκαρ έρχεται σε συνέχεια της κριτικής που άσκησε την Κυριακή ο Ρούμπεν Πέρεθ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό. Ο Ισπανός χαφ είχε δηλώσει: “Για όλα τα στραβά στον Παναθηναϊκό δεν είναι υπεύθυνοι οι παίκτες ή ο πρόεδρος, ένας είναι ο υπαίτιος”.
Δείτε παρακάτω:

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό - Πόσα πλήρωσε, η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»