Τι δήλωσε η Ελένη Βουλγαράκη για τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ (video)
Η παρουσιάστρια μίλησε για τον Φώτη Ιωαννίδη και τη νέα σελίδα στην καριέρα του Έλληνα επιθετικού στην Πορτογαλία.
Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα για τη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του.
Η μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα deals του καλοκαιριού, με τον Έλληνα επιθετικό να δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο υψηλό επίπεδο της Πορτογαλίας.
Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του, Ελένη Βουλγαράκη, η οποία μίλησε στην κάμερα του «Breakfast at Star» για τη μεταγραφή και την απόφαση του Ιωαννίδη να συνεχίσει στη Σπόρτινγκ.
Η παρουσιάστρια δήλωσε:
«Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτόν, αλλά ευχαριστούμε. Είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρω αν θα τον ακολουθήσω στο εξωτερικό, είναι μία μεγάλη συζήτηση, θα δούμε. Ο στόχος όμως, είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στον σύντροφό μου».
Αν και η ίδια έχει επιστρέψει προσωρινά στην Ελλάδα, δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα μετακομίσει μόνιμα στη Λισαβόνα, αφήνοντας το ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ενημερώθηκε η πλευρά Μπενίτεθ για το "διαζύγιο" - Η στάση του»
- Παναθηναϊκός: Σιγή ισχύος αλλά κινητικότητα για την επόμενη μέρα!
- «Η οριστική απόφαση του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Λαφόν»
- Νέστρουπ: Η πιθανή διάρκεια του συμβολαίου στον Παναθηναϊκό
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Νταβιτασβίλι, το "χαλάει" η Σεντ-Ετιέν»