Πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός
Ο Ρουί Βιτόρια στερείται Πελίστρι και Τετέ, αλλά υπολογίζει για πρώτη φορά σε Ντέσερς, Ταμπόρδα και Πάντοβιτς κόντρα στην Κηφισιά.
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας την Κηφισιά σήμερα (14/09, 18:00) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Ρουί Βιτόρια καλείται να βρει λύσεις χωρίς να έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς εξτρέμ, τον Φακούντο Πελίστρι και τον Τετέ.
Ο Ουρουγουανός εξτρέμ αντιμετώπισε πρόβλημα στον δικέφαλο και έμεινε εκτός, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Κανένας από τους δύο δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Κηφισιά, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Τετέ θα είναι διαθέσιμος την επόμενη εβδομάδα, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Σεπτεμβρίου.
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με νέα πρόσωπα, καθώς για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκονται οι Σίριλ Ντέσερς, Βισέντε Ταμπόρδα και Μίλος Πάντοβιτς, ενισχύοντας σημαντικά τις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.
Η προπόνηση του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, δουλειά στις στατικές φάσεις και τελειώματα. Ο Τετέ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας ότι μπαίνει σε ρυθμούς επανόδου, με στόχο να είναι πανέτοιμος στο μεγάλο ντέρμπι.
Αποστολή Παναθηναϊκού:
Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Ντέσερς, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Βόμβες» για τη διαιτησία και... καρφιά για παίκτες μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 82-87: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Παπαθεοδώρου: «Προπονητική συντριβή - Δεν μπορεί να περάσει ως ακόμη ένα αποτέλεσμα»
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποσό της οψιόν του Τσάβες για το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τότε είναι το επόμενο ντέρμπι