«Τριάρα» από την Άρσεναλ στο ντεμπούτο του Ποστέκογλου στη Νότιγχαμ!
Η Άρσεναλ συνέτριψε τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0 στο ντεμπούτο του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ο Θουμπιμέντι ήταν ο κορυφαίος των «κανονιέρηδων» με δύο γκολ, σκόραρε και ο Γιόκερες από ασίστ του Έζε.
Από «τριάρα» σε «τριάρα» πάει η Νότιγχαμ Φόρεστ που προχώρησε τις τελευταίες μέρες στην πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο.
Οι Λονδρέζοι καθάρισαν με κυριαρχικό ποδόσφαιρο το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Θουμπιμέντι με ένα τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ για τους Gunners. Στη συνέχεια, οι δύο μεταγραφές Έζε-Γιόκερες συνεργάστηκαν για το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με άπιαστη κεφαλιά του Θουμπιμέντι.
Η Άρσεναλ ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και περιμένει τον εκτός έδρας αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μπέρνλι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe