Επίσημο: Ορίστηκε ο διαιτητής στο Κηφισιά-Παναθηναϊκός
Η ΚΕΔ όρισε τον Δημήτρη Κατοίκο διαιτητή της αναμέτρησης της Κυριακής, με VAR τον Φωτιά και AVAR την Αντωνίου.
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων και ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Κηφισιά την Κυριακή (14/9, 18:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» θα σφυρίξει ο Δημήτρης Κατοίκος. Βοηθοί του θα είναι οι Τσολακίδης και Παγουρτζής, ενώ στο VAR ορίστηκε ο Φωτιάς και στο AVAR η Αντωνίου.
Το παιχνίδι θεωρείται κομβικό για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να αφήσει πίσω του την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό και να βρει ρυθμό ενόψει των απαιτητικών αναμετρήσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε