Παναθηναϊκός: Η πιθανή έδρα-έκπληξη για τον αγώνα με την Κηφισιά
Η Super League αναμένεται να επισημοποιήσει σήμερα τη διεξαγωγή του αγώνα στο «AEL FC Arena», με πιθανή ημερομηνία τη 14η Σεπτεμβρίου.
Η εκκρεμότητα γύρω από το γηπεδικό της Κηφισιάς φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, καθώς όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα.
Το «AEL FC Arena» είναι αυτή τη στιγμή η πιο ρεαλιστική λύση, καθώς παραμένει διαθέσιμο το Σαββατοκύριακο, την ώρα που άλλα γήπεδα είτε χρησιμοποιούνται είτε δεν κρίνονται κατάλληλα για την περίσταση.
Η επιλογή του συγκεκριμένου γηπέδου προκύπτει ύστερα από την αδυναμία της Κηφισιάς να βρει μόνιμη έδρα, ενώ το ΟΑΚΑ – που έχει μισθώσει ο Παναθηναϊκός – δεν αποτέλεσε επιλογή, δεδομένου ότι οι «πράσινοι» δεν συναίνεσαν στη χρήση του. Έτσι, οι δύο αθηναϊκές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες εκτός… Αθηνών, σε ένα παιχνίδι που ήδη έχει ιδιαίτερη φόρτιση λόγω των τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.
Η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 18:00, ώστε οι αποστολές να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα σε λογικό χρόνο. Εκκρεμεί, επίσης, το αν η Κηφισιά θα προχωρήσει σε διάθεση εισιτηρίων, με στόχο την προσέλευση φίλων του Παναθηναϊκού από την ευρύτερη περιοχή.
Η οριστική ανακοίνωση από τη Super League αναμένεται σήμερα, κλείνοντας το κεφάλαιο της προσωρινής έδρας για την Κηφισιά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο τερματοφύλακας που εξετάστηκε και «κόπηκε»
- Παναθηναϊκός: Η κρούση της Ντινάμο και η απάντηση του Γιάγκουσιτς
- Παναθηναϊκός: Aλλαγή πλάνου για τον διάδοχο του Μπενίτεθ, τι ισχύει με Ζενεσιό-Μαρσελίνο
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, ο αντι-Τεττέη
- Σαρπ Αταμάν: «Όταν όλοι γιορτάζουν την πτώση σου, καταλαβαίνεις πόσο τους πόνεσες»