Σενάρια δανεισμού για Τετέ το καλοκαίρι - Πώληση μόνο με 10 εκατ.
Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Μίχος ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε σοβαρή πρόταση για τον Τετέ τον Αύγουστο, ενώ το «Τριφύλλι» ζητούσε τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ.
Ο Τετέ θα συνεχίσει κανονικά στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Μίχος στη στήλη του στο sportdog.gr.
Όπως τόνισε, «δεν υπήρξε σοβαρό θέμα πώλησης του τον Αύγουστο, ούτε υπάρχει για τις επόμενες ημέρες».
Ο Μίχος υπογράμμισε ότι το ποσό που απαιτούσε το «τριφύλλι» για ενδεχόμενη μεταγραφή έφτανε στα 10 εκατ. ευρώ ως ελάχιστο transfer fee, κάτι που δεν παρουσιάστηκε. Οι μόνες επαφές που έγιναν αφορούσαν σενάριο δανεισμού με οψιόν αγοράς, κυρίως από βραζιλιάνικες ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να μην δείχνει διάθεση να προχωρήσει.
Πλέον, με τον Τετέ δηλωμένο και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του Europa League, η πιθανότητα αποχώρησής του αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Όλα δείχνουν ότι το όνομά του θα μπει ξανά σε μεταγραφική κουβέντα από τον Γενάρη, εφόσον υπάρξει πρόταση που να καλύπτει τις απαιτήσεις του συλλόγου.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό - Πόσα πλήρωσε, η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»