Μίχος: «Έκοψε Εμπολό ο Παναθηναϊκός - Ψάχτηκε για Ικάρντι και Μίτροβιτς»

Ο Ευάγγελος Μίχος μετέφερε τα τελευταία νέα σχετικά με την απόκτηση του αντι-Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει για τα τοπ ονόματα, Ικάρντι και Μίτροβιτς.

Μίχος: «Έκοψε Εμπολό ο Παναθηναϊκός - Ψάχτηκε για Ικάρντι και Μίτροβιτς»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο sportdog.gr:

«Δεδομένα ο διεθνής Ελβετός στραικερ της Μονακό (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026) προτάθηκε και εξετάστηκε από τον Παναθηναϊκό ως αντι-Ιωαννίδης.

Η σημερινή χρηματιστηριακή του αξία είναι 12.000.000 ευρώ ενώ στους Μονεγάσκους στοίχισε αγορά πριν από μια 3ετία 12,5 εκατομμύρια.

Τι λέει η πιάτσα; Πως όταν στο τραπέζι έπεσαν τα ποσά που θα χρειαζόντουσαν για την αγορά του από την Μονακό, δηλαδή 8 με 10 εκατομμύρια δεν προχώρησαν και έμεινε έτσι ο Εμπολό στους… προτεινόμενους.

Αν πιστέψουμε πάντως την πιάτσα agents o Παναθηναϊκός έχει ψαχτεί (βολιδοσκοπήσει) εκτός από περιπτώσεις τύπου Ταρεμί, Ντέσερς, Ντόλμπεργκ ακόμη και σε ονόματα που κάνουν μπαμ, όπως των Μάουρο Ικάρντι και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς!!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr