Ραπτόπουλος: «Δυο χιλιάρικα στη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό» (vid)
Ο Κωστής Ραπτόπουλος έδωσε τις προβλέψεις του για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Superleague. Η πρόβλεψη για το Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός στη Λεωφόρο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Βόλος-Ολυμπιακός: «Δεν είδα το Βόλο στο πρώτο παιχνίδι. Στιγμιότυπα είδα, το πάλεψε. Πίσω έχει θέματα. Θα παίξω πολύ εξειδικευμένα. Τον Ολυμπιακό θα τον παίζω πάντα 2-3 γκολ. Επειδή ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ σέντρα, θα βάλω γκολ με το κεφάλι»
Άρης-Παναιτωλικός: «Θα το παίξω 2-3 γκολ και 1 με Under 2.5»
ΑΕΚ-Αστέρας Aktor: «Θα δώσω Under 2.5. Σκέτο. Θα σφίξει κ…ς ο Παντελίδης. Δε νομίζω να μπουν 4-5 γκολ μαζεμένα εκεί πέρα. Αν ο Αστέρας παίξει κανονικά, όπως με τον Ολυμπιακό… με απουσίες η ΑΕΚ… Under»
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: «Θα δώσω 1 και 2-3 γκολ, συνδυασμό»
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός: «Πιο φιλικό… πεθαίνεις. Ψήνομαι να βάλω δύο χιλιάρικα τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, 1 και 2-3 γκολ»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Αυτός θα γυρίσει το καλοκαίρι - Τα δεδομένα με τον Τσάβες»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή-ρεκόρ που χάλασε και η επόμενη μέρα
- «Ιστορικός Γενάρης - Ο Παναθηναϊκός έβαλε προς πώληση 27 παίκτες»
- CNN Portugal: «Προτάθηκε στη Μπενφίκα ο Τετέ»
- Αταμάν: «Ταλαιπωρήθηκαν οκτώ παίκτες - Αυτό μου είπαν οι γιατροί»