«Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός» - Η πρόταση για Παγέρο στην Ουντινέζε
Ο Αργεντινός μέσος δεν υπολογίζεται στην Ουντινέζε και οι «πράσινοι» εξετάζουν την απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση ενός δημιουργικού μέσου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, στην κορυφή της λίστας του βρίσκεται πλέον ο Μαρτίν Παγέρο.
Ο 25χρονος χαφ ανήκει στην Ουντινέζε, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί, με αποτέλεσμα να θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο.
Όπως αναφέρει το «tuttiudinese.it», ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας και η διοίκηση της Ουντινέζε δεν δείχνει αρνητική να τον παραχωρήσει. Η τιμή που έχουν ορίσει οι Ιταλοί για την παραχώρησή του φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση με τη μορφή δανεισμού και υποχρεωτικής αγοράς, με το συνολικό ποσό να προσεγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Παγέρο ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπάνφιλντ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ταγέρες, πριν πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2021 στη Μίντλεσμπρο της Αγγλίας. Δύο χρόνια αργότερα, η Ουντινέζε τον ενέταξε στο ρόστερ της, χωρίς ωστόσο να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα μάθετε πού έχω κάνει πρόταση μετά τους τελικούς»
- Υπερασπίστηκε τον Χέιζ-Ντέιβις ο Γιαννακόπουλος: «Ο πιο επαγγελματίας από όλους»
- Γιαννακόπουλος: Πήρε θέση για το μέλλον του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δύο αποχωρήσεις που ανοίγουν το δρόμο για μεταγραφή
- «Παναθηναϊκός για Μπενεντέτι»: Νέο μεταγραφικό σενάριο