Επική δήλωση Ντραγκόφσκι για τα πέναλτι: «Αυτοί έκαναν τη δουλειά, εγώ απλά... πήγα!»
Ο Πολωνός τερματοφύλακας αποθεώνει τους προπονητές τερματοφυλάκων για την πρόκριση στα πέναλτι και κατεβάζει τον πήχη της δικής του συμβολής.
Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ήταν ο μεγάλος ήρωας του Παναθηναϊκού στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε εξαιρετικά ταπεινός μετά το τέλος του αγώνα στην Κρακοβία.
Μαζί με τον συμπαίκτη του, Κάρολ Σφιντέρσκι, μίλησε στην πολωνική τηλεόραση και εξήγησε πως το «μυστικό» της επιτυχίας κρυβόταν στη δουλειά των προπονητών τερματοφυλάκων.
«Σήμερα ήμουν κάπως πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε στα πέναλτι. Δεν ξέρω. Ένιωσα καλά, ήμουν προετοιμασμένος, ήξερα τα παιδιά θα κάνουν τη δουλειά τους. Στο τέλος η καρδιά μου έτρεμε λίγο όταν είδα την μπάλα στο δοκάρι, αλλά δεν πέρασε η βεβαιότητα για τη νίκη», είπε αρχικά ο Πολωνός γκολκίπερ.
Τότε, ο Σφιντέρσκι τον… πείραξε λέγοντας: «Μην είσαι τόσο μετριόφρων. Γέλα λίγο».
Η απάντηση του Ντραγκόφσκι ήρθε με ακόμα περισσότερη σεμνότητα: «Επομένως, χάσαμε ένα πέναλτι. Προετοιμαστήκαμε καλά γι’ αυτό. Οι προπονητές τερματοφυλάκων με προετοίμασαν για τα πέναλτι, επειδή εκείνοι πρακτικά έκαναν όλη τη δουλειά. Απλά πήγα εκεί που μου είπαν. Πριν από το ματς τους είπα, “εσείς βλέπετε, εσείς αποφασίζετε, εγώ πάω όπου μου πείτε να πάω και πρακτικά τα πέτυχαν όλα εκτός από ένα. Οκέι, δεν θα σας πω ακριβώς ποιο ήταν το σινάλιο, αλλά είδα τον προπονητή να κάθεται εκεί και δούλεψε».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Πότε παίζει ξανά ο Παναθηναϊκός: Η μέρα, η ώρα και η έδρα
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89