Καιρός: Πορτοκαλί συναγερμός στην Κρακοβία πριν το Σαχτάρ – Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» βρίσκουν συνθήκες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι, με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Η Κρακοβία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε συνθήκες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «οικείες» για την ελληνική ομάδα, καθώς η πόλη βρίσκεται σε πορτοκαλί συναγερμό λόγω έντονου καύσωνα.
Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 34°C, γεγονός που παραπέμπει σε τυπικό μεσημέρι Αυγούστου στην Αθήνα.
Το κύμα ζέστης αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή (15/8), προσθέτοντας έναν επιπλέον παράγοντα δυσκολίας στην προετοιμασία των ομάδων. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ την Πέμπτη το βράδυ, στο δεύτερο παιχνίδι για την πρόκριση, έπειτα από το 0-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος για Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο και δημιουργεί μια περίεργη κατάσταση» (vid)
- Κατσαρός: «Για τέτοιες μεταγραφές κινείται ο Παναθηναϊκός» - Ατάκες για Τεττέη (vid)
- Ακούστηκαν συνθήματα κατά Αλαφούζου: «Εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός»
- Ξανά σε σχέση η Μαριγκόνα - «Ποια θα πήγαινε στο ΟΑΚΑ;» (pics)
- Πανούτσος: «Μου είπαν ότι ο Τετέ τους αποχαιρετούσε κάθε μέρα...»