Καιρός: Πορτοκαλί συναγερμός στην Κρακοβία πριν το Σαχτάρ – Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» βρίσκουν συνθήκες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι, με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Η Κρακοβία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε συνθήκες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «οικείες» για την ελληνική ομάδα, καθώς η πόλη βρίσκεται σε πορτοκαλί συναγερμό λόγω έντονου καύσωνα.
Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 34°C, γεγονός που παραπέμπει σε τυπικό μεσημέρι Αυγούστου στην Αθήνα.
Το κύμα ζέστης αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή (15/8), προσθέτοντας έναν επιπλέον παράγοντα δυσκολίας στην προετοιμασία των ομάδων. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ την Πέμπτη το βράδυ, στο δεύτερο παιχνίδι για την πρόκριση, έπειτα από το 0-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News