Καιρός: Πορτοκαλί συναγερμός στην Κρακοβία πριν το Σαχτάρ – Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» βρίσκουν συνθήκες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι, με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Η Κρακοβία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε συνθήκες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «οικείες» για την ελληνική ομάδα, καθώς η πόλη βρίσκεται σε πορτοκαλί συναγερμό λόγω έντονου καύσωνα.
Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 34°C, γεγονός που παραπέμπει σε τυπικό μεσημέρι Αυγούστου στην Αθήνα.
Το κύμα ζέστης αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή (15/8), προσθέτοντας έναν επιπλέον παράγοντα δυσκολίας στην προετοιμασία των ομάδων. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ την Πέμπτη το βράδυ, στο δεύτερο παιχνίδι για την πρόκριση, έπειτα από το 0-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: "Πιθανή συνεργασία με Σωτήρη Κυργιάκο - Ο ρόλος του"
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»