Έξαλλος ο Τουράν πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα παίζοντας έτσι»
Ο τεχνικός της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League στάθηκε στην κούραση της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το ότι δέχθηκε τρία γκολ.
Ο Αρντά Τουράν εμφανίστηκε ενοχλημένος από την εικόνα της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο ισόπαλο 3-3 με την Καρπάτι Λβιβ, λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας τόνισε πως οι παίκτες του παρουσιάζουν κούραση λόγω του απαιτητικού προγράμματος, αλλά υπογράμμισε πως δεν ψάχνει δικαιολογίες.
«Έπρεπε να έχουμε παίξει πολύ καλύτερα, αλλά αρχίζει και βγαίνει πλέον η κόπωση των παικτών από το γεμάτο πρόγραμμα και τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις από τα προκριματικά.
Δεν είμαι εδώ για να ψάχνω για δικαιολογίες. Το μόνο που μπορώ και θέλω να πω είναι ότι θα ψάξω για λύσεις στα προβλήματα. Όταν παίζουμε έτσι δεν μπορούμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα, είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε τρία τέρματα σε 90 λεπτά αγώνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο «βόμβα» για ανταλλαγή Πελίστρι-Σεμπάγιος!
- To Chat GPT... απάντησε: Οι πιθανότητες για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs
- Η αλήθεια για Ελάιτζα Μπράιαντ και Παναθηναϊκό
- Η θέση Μπενίτεθ για Γιαγκούσιτς και η εξήγηση για το χρόνο συμμετοχής
- Τσέκαρε Έλληνα διεθνή ο Παναθηναϊκός!