«Η Φιορεντίνα δεν μπορεί να δώσει 30 εκατ. για τον Ιωαννίδη»

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν με νέες πληροφορίες ότι η Φιορεντίνα δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Φώτη Ιωαννίδη κι έτσι αποσύρεται από τη διεκδίκηση.

Europa ή Conference League; Η ώρα των κληρώσεων για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως για να δώσει το «οκ» να πουληθεί ο Φώτης Ιωαννίδης θα πρέπει να λάβει μια πρόταση, η οποία θα είναι στα 30 εκατ ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία συζητήσεων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Laviola.it» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Φιορεντίνα, η περίπτωση του Ιωαννίδη δεν απασχολεί πλέον, καθώς: “Δεν μπορεί να ξοδέψει τα 30 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Παναθηναϊκός“.

Γι’ αυτό το λόγο ο ιταλικός σύλλογος έχει κυκλώσει δύο άλλες περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσής της, ώστε να καλύψει το κενό του Κιν. Ο λόγος γίνεται για τους Ζακ Σιβέ (Γκινγκάμπ) και Κριστιάν Σπέντι (Τσεζένα).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr