Μπουτά: Τι γράφουν οι Γερμανοί για το «ναυάγιο» της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό
Η μεταγραφή του Αουρέλιο Μπουτά στον Παναθηναϊκό τελικά δεν προχώρησε, με τις εξελίξεις να προκαλούν αίσθηση στη Γερμανία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρεται να δυσαρεστήθηκε έντονα από την τροπή που πήραν οι διαπραγματεύσεις, ενώ τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε τροποποίηση του οικονομικού σκέλους της συμφωνίας, επικαλούμενος ευρήματα από τον ιατρικό έλεγχο.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρόσε, αντέδρασε έντονα στην αλλαγή στάσης και διέκοψε τις επαφές, δίνοντας εντολή στον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στη Φρανκφούρτη.
Από την πλευρά της Άιντραχτ, σύμφωνα πάντα με το γερμανικό ρεπορτάζ, δεν υπήρξε καμία διάθεση για επανεκκίνηση των συζητήσεων.
Δείτε παρακάτω:
Buta hasn‘t any injuries, Panathinaikos just tried to lower the fee by pointing towards an old knee injury of Aurelio. Krösche then denied any further negotiations, a deal is completely off.
Hamburger SV and Union Berlin are now hot topics again.
— EintrachtXtra (@EintrachtXtra) August 4, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ