Ο… Panathinaikos θα πάρει την πρόκριση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό αγώνα του «Ibrox» και στόχος του είναι να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει εκείνος την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με έναν και μόνο στόχο: να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από τη Ρέιντζερς στο «Ibrox» και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Champions League. Το βράδυ της Τετάρτης (30/7, 21:00) το Ολυμπιακό Στάδιο θα φιλοξενήσει μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το «τριφύλλι», που θέλει με κάθε τρόπο να πετύχει μια ιστορική ανατροπή.
Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια γνωρίζει ότι η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Σκωτία αφήνει ελάχιστα περιθώρια λαθών, με τους «πράσινους» να χρειάζονται νίκη με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά για να περάσουν στον 3ο προκριματικό γύρο. Παράλληλα, η πρόκριση θα εξασφαλίσει στον Παναθηναϊκό μια θέση στους ομίλους του Europa League, κάτι που αποτελεί βασικό στόχο για τη φετινή χρονιά.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» τις τελευταίες ημέρες ήταν εντατική, με τον Ρουί Βιτόρια να δουλεύει πάνω σε τακτικές λύσεις που θα επιτρέψουν στην ομάδα του να πιέσει από το ξεκίνημα, να εκμεταλλευτεί την έδρα και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και να βρει γρήγορα το γκολ που θα αλλάξει τα δεδομένα.
Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ αναμένεται «καυτή», καθώς η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι αποφασισμένος να παίξει τον ρόλο του 12ου παίκτη.
Να σημειωθεί ότι η σέντρα του μεγάλου αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 ώρα Ελλάδος, με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι Cosmote Sport 1HD.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- Παίζει με Παναθηναϊκό και... αλλάξει προπονητή;
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο