Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μιλούν μόνο για ανατροπή
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν σίγουροι ότι μπορούν να γυρίσουν το 2-0, με τη δύναμη της έδρας και του κόσμου στο πλευρό τους.
Ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για τη ρεβάνς με τη Ρέιντζερς (30/7, 21:00) στο ΟΑΚΑ, θέτοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα ζητήματα. Στο «τριφύλλι» υπάρχει πίστη ότι η πρόκριση είναι εφικτή, ακόμη κι αν η ομάδα καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Γλασκώβη.
Στο Κορωπί το κλίμα είναι αισιόδοξο. Οι παίκτες θεωρούν ότι η εμφάνιση μέχρι την αποβολή του Γιώργου Βαγιαννίδη ήταν πειστική και πως αν υπάρξει συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα, μπορούν να λυγίσουν τη Ρέιντζερς.
Η ιστορία του ΟΑΚΑ, όπου πέρσι ήρθαν σημαντικές νίκες με Λανς και Φιορεντίνα, δείχνει ότι η ομάδα έχει την ικανότητα να φτάσει σε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές.
Μεγάλο ρόλο αναμένεται να παίξει και ο κόσμος, καθώς το ΟΑΚΑ θα έχει χιλιάδες «πράσινους» οπαδούς να σπρώχνουν την ομάδα. Οι παίκτες το γνωρίζουν καλά και θέλουν να ανταποδώσουν με μια εμφάνιση αντάξια της δυναμικής τους.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το θέμα Διαμαντίδη και όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»