Παναθηναϊκός: Ο μοναδικός όρος που απομένει για Βαγιαννίδη!
Η μεταγραφή του Βαγιαννίδη στη Σπόρτινγκ θεωρείται δεδομένη, με μοναδική εκκρεμότητα τη συμφωνία για το ποσοστό μεταπώλησης.
Η υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπαίνει στην τελική της φάση, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για συμφωνία που είναι θέμα λίγων ημερών, ακόμη και ωρών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα «λιοντάρια» έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στα 13 εκατ. ευρώ, συν επιπλέον 2 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μπόνους, ποσό που ικανοποιεί τόσο τον παίκτη όσο και τον Παναθηναϊκό.
Η μόνη εκκρεμότητα για να κλείσει οριστικά το deal αφορά το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει ο Παναθηναϊκός, με τις δύο πλευρές να συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη αντιπροσωπεία της Σπόρτινγκ, η οποία μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του Βίκτορ Γκιόκερες στην Άρσεναλ έναντι 75 εκατ. ευρώ, κινείται για την τελική συμφωνία.
Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι της Γλασκώβης με τη Ρέιντζερς ήταν το τελευταίο του Βαγιαννίδη με το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» έχουν κάνει προεργασία για τον αντικαταστάτη του και περιμένουν μόνο το οριστικό «ναι» στο θέμα του ποσοστού για να ανάψουν το πράσινο φως στη μεταγραφή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, επιστροφή Μαξίμοβιτς: Το «φρένο» Μπαλντίνι και η μεταπωλητική αξία
- «Συμφωνία Ναντ-Λαφόν, με τόσα χρήματα μπορεί να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος απογοήτευσης του Αλαφούζου όταν δεν έπαιζε ο Ταμπόρδα
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι (σήμερα) στο Europa League και το σενάριο για Conference
- Παναθηναϊκός: «Τα δεδομένα για Μαυροπάνο - Θα ανανέωνα τον Κώτσιρα» (vid)