Παναθηναϊκός: «Καίγεται» για Ουναχί – Τι αλλάζει με Europa League
Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει στα ραντάρ του τον Αζεντίν Ουναχί, ωστόσο οι απαιτήσεις της Μαρσέιγ αποτελούν σοβαρό εμπόδιο για την υλοποίηση της μεταγραφής.
Η γαλλική ομάδα παραμένει ανυποχώρητη όσον αφορά το ποσό που ζητά, γεγονός που οδηγεί τους «πράσινους» να επανεξετάσουν τις επιλογές τους και να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις για τη μεσαία γραμμή.
Η υπόθεση Ουναχί έχει απασχολήσει έντονα το Τριφύλλι, αφού η παρουσία του Μαροκινού μέσου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Οι Μασσαλοί ζητούν τουλάχιστον 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ποσό που για την ώρα μόνο η Σπαρτάκ Μόσχας εμφανίστηκε πρόθυμη να δώσει. Παρά τη γενναιόδωρη πρότασή της, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξε διάθεση να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Premier League.
Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του γνωρίζει πως ένα τέτοιο οικονομικό άνοιγμα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Η πίεση που ασκείται από τη UEFA για περιορισμό των εξόδων, σε συνδυασμό με την απουσία εσόδων από πωλήσεις παικτών και ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι στιγμής, περιορίζει αισθητά τα περιθώρια κινήσεων.
Όλα μπορεί να αλλάξουν αν το «τριφύλλι» καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρέιντζερς και εξασφαλίσει συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, κάτι που θα τονώσει τα ταμεία του συλλόγου. Μέχρι τότε, όμως, η υπόθεση Ουναχί παγώνει, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εξετάζουν ήδη άλλες λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League