Παναθηναϊκός: «Επιμένει για Μαξίμοβιτς η Οβιέδο»
Η Ρεάλ Οβιέδο δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την AS.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Η Ρεάλ Οβιέδο επέστρεψε στα… μεγάλα σαλόνια και ήδη ιδρώνει στο προπονητικό κέντρο του Ελ Ρεκέξον. Ήταν μία από τις τελευταίες ομάδες που ξεκίνησαν την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.
Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν απόλυτα δικαιολογημένος: η σεζόν των Αστουριανών ολοκληρώθηκε μόλις στις 21 Ιουνίου, με την ιστορική άνοδο να επισφραγίζεται σε έναν δραματικό τελικό απέναντι στη Μιράντες, που κρίθηκε στην παράταση.
Ο Βέλικο Παούνοβιτς συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας, επιβραβευμένος με επέκταση συμβολαίου μετά την επιτυχημένη του πορεία.
Στην προετοιμασία έχουν ήδη ενσωματωθεί τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες: ο Γάλλος εξτρέμ Μπράντον Ντομίνγκες (από ουγγρικό σύλλογο), ο Αλμπέρτο Ρέινα (μέσος με θητεία στη Μιράντες), και ο πολύπειρος επιθετικός Σαλομόν Ροντόν, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Πατσούκα, ομάδα που επίσης ανήκει στο Grupo Pachuca, ιδιοκτήτη και της Οβιέδο.
Αναμονή για νέες μεταγραφές
Ο αθλητικός διευθυντής της Οβιέδο σχεδιάζει σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, με στόχο την ενίσχυση ενόψει της ιδιαίτερα απαιτητικής Πριμέρα Ντιβισιόν.
Στο προσκήνιο βρίσκονται οι υποθέσεις του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Κέβιν Λομονάκο (Ιντεπεντιέντε) και του πολύπειρου μέσου Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ισπανία για επτά σεζόν με τη Χετάφε και ανήκει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-φωτιά με πώληση και αγορά φορ τον Γενάρη (vid)
- Διπλή πρόταση Άγιαξ σε Παναθηναϊκό με φόντο τον Γενάρη!
- Παναθηναϊκός: Τότε κρίνεται οριστικά για νέα μεταγραφή, η τελική απόφαση
- Παπαθεοδώρου: «Σε 9 μέρες λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Η ημερομηνία-κλειδί για την πρώτη προπόνηση του Τεττέη στο Κορωπί