Στην αντεπίθεση ο Γιαννακόπουλος: «Δεν το αποδέχομαι αυτό - ΕΣΥ τελείωσες!»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά δημοσιογράφου, ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να αποδέχεται την κριτική, αλλά όχι όσα θεωρεί ότι ξεπερνούν τα όρια και αγγίζουν τη δουλειά και τα επιτεύγματά του.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που, όπως υποστήριξε, επιχειρούν να του προκαλέσουν ζημιά, τονίζοντας πως στο παρελθόν αντιμετώπισε ανάλογες περιπτώσεις με διάθεση συνεννόησης και σεβασμού.
Ωστόσο, για όσα συνέβησαν σήμερα εμφανίστηκε κατηγορηματικός, επαναλαμβάνοντας τρεις φορές το μήνυμα: «ΕΣΥ τελείωσες».
Αναλυτικά όσα είπε σε Instagram Story:
«Στην κριτική είμαι πάντα ανοικτός και ανεκτικός. Το να μου πετάνε λάσπη έχει αποδειχθεί ότι δεν ήμουν ποτέ ανεκτικός. Καταλαβαίναν ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό.
Σε σάιτ, το οποίο δουλεύει κατ’ εμέ κορυφαίος δημοσιογράφος σε άλλους τομείς, που δουλεύει-δουλεία-δουλεύει, από ανθρώπους που θέλουν να μου κάνουν ξεκάθαρη ζημιά, να προσπαθήσουν μάλλον, γράφοντας ότι τραβάει το μυαλό σας, τα αποδεχόμουν και με ευγένεια έπαιρνα και σας έλεγα ότι εδώ έχετε λάθος, πρέπει να το διορθώσετε και υπήρχε μία επικοινωνία με σεβασμό.
Το να μου ακουμπάτε τα επιτεύγματα, τη δουλειά μου πετώντας λάσπες και ψέματα, είναι κάτι που δεν θα αποδεχθώ. Στο χα ξαναπεί. Π@$στη! Και το τονίζω αυτό… Κλέφτη, αλήτη. Αυτά μην μου προσάψετε ποτέ. Επειδή το σημερινό δεν είναι αποδεκτό, ΕΣΥ τελείωσες. ΕΣΥ τελείωσες. Και θα στο πω και τρίτη φορά, ΕΣΥ τελείωσες.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»