Παναθηναϊκός: Ο Βιτόρια «έδειξε» αλλαγή θέσης σε Τετέ
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Χάρινγκ συνεχίστηκε για ενδέκατη συνεχόμενη μέρα, με τους παίκτες να προπονούνται το πρωί της Παρασκευής, πραγματοποιώντας την τελευταία τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά προθέρμανση, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δημιουργίας φάσεων, οι οποίες συνοδεύτηκαν από τελειώματα, ενώ στο φινάλε έγινε και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Η πρωινή διαδικασία έκλεισε με ένα εσωτερικό διπλό, στο οποίο επικράτησε η πράσινη ομάδα με σκορ 3-1. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Τετέ, Σφιντέρσκι και Μαντσίνι, ενώ για την άλλη πλευρά βρήκε δίχτυα ο Τζούρισιτς.
Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι ο Τετέ αγωνίστηκε για ένα τέταρτο σε ρόλο οργανωτή πίσω από τον επιθετικό.
Ο Βραζιλιάνος δοκιμάστηκε στο «10» από τον Βιτόρια, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ξανά τον παίκτη σε αυτήν τη θέση στις επόμενες ημέρες.
Σε άλλα νέα, τόσο ο Τσιριβέγια όσο και ο Νίκας συμμετείχαν κανονικά στην ομαδική προπόνηση, επιστρέφοντας στο πλήρες πρόγραμμα.
Από την άλλη, ο Ιωαννίδης προπονήθηκε μόνος του, ακολουθώντας ατομικό πλάνο, ενώ ο Φικάι παραμένει εκτός δράσης λόγω προβλήματος στον αστράγαλο (διάστρεμμα).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο τερματοφύλακας που εξετάστηκε και «κόπηκε»
- Παναθηναϊκός: Η κρούση της Ντινάμο και η απάντηση του Γιάγκουσιτς
- Παναθηναϊκός: Aλλαγή πλάνου για τον διάδοχο του Μπενίτεθ, τι ισχύει με Ζενεσιό-Μαρσελίνο
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, ο αντι-Τεττέη
- Σαρπ Αταμάν: «Όταν όλοι γιορτάζουν την πτώση σου, καταλαβαίνεις πόσο τους πόνεσες»