Παναθηναϊκός: Τα «διαμαντάκια» - έκπληξη που κερδίζουν θέση στο ροτέισον
Το Τριφύλλι έχει σούπερ λόγο να χαίρεται από την προετοιμασία που πραγματοποιεί στο Μπαντ Χάρινγκ της Αυστρίας, καθώς όπως όλα δείχνουν, το νέο αίμα κάνει θραύση και «κουμπώνει» στα θέλω του Ρουί Βιτόρια.
Οι Αντριάνο Μπρέγκου και Γιάννης Μπόκος είναι από τους μικρότερους ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν την προετοιμασία των «Πρασίνων» στην Αυστρία για να πάρουν τον απαραίτητο χώρο, χρόνο, ευκαιρίες και να είναι στα υπόψιν του Πορτογάλου τεχνικού μέσα στη σεζόν.
Παρόλα αυτά, η παρουσία τους στα δύο πρώτα φιλικά του Παναθηναϊκού καθώς και στις προπονήσεις άφησαν ικανοποιημένους τον 55χρονο προπονητή και τους συνεργάτες του και όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη κερδίσει μία θέση στο ροτέισον.
Τα βασικά στοιχεία που τους διακρίνουν αμφότερους είναι η ψυχραιμία που δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς και το ποδοσφαιρικό «θράσος» που τους διακατέχει, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Μπόκος σαν εξτρέμ είναι ίσως πιο… «εντυπωσιακός» στο μάτι από τον «βραχύσωμο» χαφ Μπρέγκου.
Ώρα για να αξιοποιήσει τα παιδιά του το Τριφύλλι και να βλέπουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες να προάγονται και να διεκδικούν, με τον καιρό, στα… ίσια τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με αποκάλυψη για Ναν οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ 93-82
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τέλος ΟΑΚΑ και διαρκείας σε φίλαθλο μετά το περιστατικό στο ημίχρονο
- Παναθηναϊκός, Euroleague: Πότε παίζει ξανά - Η ώρα και η έδρα
- Επικός Ναν: «Από τη στιγμή που δεν πάω με πατερίτσες, τότε θα παίζω»